YAIRA is for everyBODY!

Wat is YAIRA?


YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! 
Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?
Hieronder vertellen wij bij het programma Plezier & Passie op RTL4, wat YAIRA precies is!

YAIRA [djai-ra] betekent stralend. En wanneer straal je? Als je lekker in je vel zit en je lief bent voor jezelf. Wij vinden dat mooie lingerie daarbij helpt.  

Lief zijn voor jezelf is iets ingewikkelds. Als een vriendin een probleem heeft of te streng is voor zichzelf hebben we altijd wijze raad. Voor onszelf daarentegen is dat veel moeilijker. Zelfliefde kan je op verschillende manieren ontwikkelen. Kleine stapjes door eens iets positief over jezelf te zeggen of jezelf trakteren op een cadeautje. Een YAIRA-abonnement is perfect als herinnering aan jezelf om lief te zijn voor jezelf! Elke maand een mooie string op de deurmat met daarbij een kaartje met de wijze raad van de maand. Als het je een keer niet lukt om iets liefs over jezelf te zeggen dan helpt YAIRA je: you are beautiful, you are strong, you are worth it! 
 
Ken je dat moment dat je iets bestelt? Je kunt niet wachten tot het bezorgd wordt en als je het open maakt dan voelt het alsof je een cadeautje uitpakt. Dit gevoel gunnen we je iedere maand, iedere maand een cadeautje voor jezelf.

YAIRA biedt twee opties aan: het 3-maanden of 6-maanden abonnement. Hoe werkt het?
 Wanneer je je abonnement hebt gekocht ontvang je je 1e string binnen één week. De maanden daarna ontvang je je string rond de 25e van elke maand.
Kijk hier voor meer informatie over de abonnementen of kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Ook kun je YAIRA als cadeau geven. Een origineel cadeau aan bijvoorbeeld een vriendin, je zus of je vrouw. De ander krijgt dan maandelijks een mooie, nieuwe string op de deurmat. Wil je iemand anders laten stralen met dit cadeau? Vul dan bij het invullen van het bezorg adres, de naam + het adres in van degene aan wie je het cadeau geeft!